mandag 11. april 2011

Skaff deg kontaktlinser på BI

Kjøp linser på Handelshøyskolen BI.
Har du lyst til å gli inn i gjengen på Hanelshøyskolen BI?

Briller er ut - kontaktlinser er "in". Så enkelt er det faktisk, og følger du ikke trenden på Handelshøyskolen BI så kan du vel egentlig bare erklære deg selv som en sosial taper med en gang. For på denne skolen er det slik at enten er du kul... eller så er du hul. Om man får lov til å slå til med en så tørr vits.

For det er ikke "bare bare" å begynne på en skole der Ralph Lauren, Lacoste og Paul Shark er blant de aller hyppigste merkevarene. Sossefaktoren på BI er såpass stor at også kontaktlinser vs briller er et ganske hett tema...

I tillegg kjører BI noen ganger sånne temafester i regi av de forskjellige klassene. Dette skjer i hvert fall i større grad på BI i Nydalen, og da kan det så absolutt være på sin plass å være godt stilt med et flott kostyme. Og skal du ha et flott kostyme på Handelshøyskolen BI - ja, da bør du faktisk slå på stortromma og skaffe deg noen fine kontaktlinser:

Kjøp deg kontaktlinser på nettet , noe som fungerer mye bedre enn å kjøpe det hos for eksempel Mye Moro eller noe. Du kan også dra og kjøpe noen halloween linser slik at du kan dra med tigerøyne eller katteøyne... mye morsommere.

1 kommentar: