lørdag 23. april 2011

Skal du gå på BI? Gå i Nydalen!

Vi anbefaler folk sterkt å holde seg unna BI da det er en drittskole, men om du så absolutt skal gå der - velg å gå i Oslo.

Jeg går siviløkonom-linja. Er du ok interessert i økonomi, kan jo det være noe for deg. Ca 100% er ute i fast jobb et halvt år etter endt studie, og så tjener man ikke så halvgærnt heller (ca 320-350 000 første året etter endt master-studie)

Ellers har du studier som andre har foreslått... Er du interessert i data kan jo Sivilingeniør i datateknikk på NTNU være noe. Eller tannlege som du lurer på. Populært å ta tannlegestudiet i Polen eller Ungarn for tida. Ta i hvert fall noe du interesserer deg litt for! Hvis ikke kan det fort bli mye tung lesing og dårlige karaktere.

Jeg går master i økonomi og er kjempefornøyd med det (HiA i Kristiansand). Hvis du liker litt tall og ledelse så er det noe for deg. Vi har mange av de samme lærerene som NHH og i nesten alle fagene er det lærerbokforfatteren som er foreleseren. Utrolig fin skole, og den har Norges beste kantine. Men har du karakterene til å komme inn på NHH er vel kanskje det bedre, eneste jeg kunne utsette på NHH er at gjennomsnittsalderen for 1.gangsstudenter er høyere, men det er vel ikke noe særlig problem.

Skal du gå den linja på BI ville jeg gått på Nydalen, det er den som er mest beryktet.

4 kommentarer:

  1. Du, en siviløkonom tjener 450-500 000 i begynnerlønn... du er sååå ute... det er helt nifst. Er det virkelig sant at du går på et siviløkonomstudie? Jeg kan ikke forstå at du har noe som helst å gjøre der. Du skriver så dårlig og med masse ordfeil, språket ditt bærer over hodet ikke preg av å være utviklet siden ungdomsskolen. Jeg blir nesten lettet når jeg ser hva jeg har å konkurrere med hvis jeg velger siviløkonomstudiet, ja, selv i Nydalen. Du skriver "vi", hvem er "vi"? Det er vel bare deg på den anonyme uleste bloggen din.

    SvarSlett
  2. Ikke klar over at det skulle rangere så godt på navnet ditt i Google nei, Ada Saxegård? :p

    "hater når det skjer"

    SvarSlett