mandag 13. desember 2010

Handelshøyskolen BI og imagebygging

Noen ting er helt klart latterligere enn andre - også på Handelshøyskolen BI. Dårlige forelesere, elendige læreboker, latterlig enkle eksamener og alt det der settes litt til side når man skal prøve å se på BI-studentenes holdninger ovenfor seg selv og andre. For BI er for mange synonymt med imagebygging, og dessverre ender alt dette i en pinlig farse.

For imaget til den jevne BI-student er at han/hun er rikere, penere og bedre enn alle andre. Noe som veldig ofte er feil, spesielt om du ser på BI-skolene i Trondheim og Drammen.

Dette med rikdom kan jo enkelt speiles gjennom bloggen outsidebi.blogg.no - som er en blogg laget av og for BI-studenter i hele landet. Humor? Tja. Ikke veldig god i hvert fall.

Nå er det kanskje mest miljøet i Nydalen som krever at du har fine klær, en del penger (BI-folk + penger = nææt!) og et fint hus, men vi kan vel også se at trenden sprer seg til de andre skolene rundt om i landet. Pinlig er det i hvert fall å se på folk som i utgangspunktet er harry begynner å kle seg fint som følge av at de begynner på BI. Gi opp.

Imagebygging er ikke det verste med Handelshøyskolen BI, men kanskje det pinligste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar