søndag 12. desember 2010

Hva kan man studere på handelshøyskolen BI?

For å hente litt informasjon fra BIs egne nettsider, så siterer jeg følgende ting man kan studere på denne "flotte" skolen:

- Revisjon
- Markedsføring
- Kultur og ledelse
- Reiselivsledelse

Dette er fire av stillingene som du kan studere på BI - mange av dem kan du studere på alle skolene i hele landet. Det er seks BI-skolen; Drammen, Bergen, Trondheim, Bergen, Nydalen og Kristiansand, der alle tilbyr slike håpløse linjer som ikke skaffer deg jobb etter endt utdanning.

For seriøst. Reiselivsledelse på Handelshøyskolen BI?


En kandidat på dette studiet uttaler at det første året går mye på markedsføring, juss o.l. , men at det senere vil vise seg hvor mye verdt en bachelor i reiselivsledelse vil ha. Med andre ord tilbyr BI et produkt her (til den knappe pris av noen hundretusen..) som man ikke vil dra særlig nytte av i arbeidslivet senere. Trist? Tja. Ikke for oss som boikotter handelshøyskolen BI.

Markedsføringsstudenter går også på en velfortjent bommert når de skal ut og søke jobb etter å ha endt karrieren sin på BI. Tre år med fest og moro ender opp i en kjip farse når man søker på jobb etter jobb, men stadig får den triste beskjed om at "man ikke er kvalifisert nok til stillingen". Markedsføring på BI er å kaste bort livet sitt, beklager å si det..

Videre har jo BI dette såkalte siviløkonomstudiet, som jeg skal ta for meg ved en senere anledning. For akkurat det studiet er noe for seg selv- noe folk faktisk ikke klarer å innse. På BIs nettsider blir det presentert som så utrolig feiende flott, mens det i realiteten bare er søppel som Handelshøyskolen BI absolutt skal prøve å tjene mer penger på.

Håper at du har fått et litt mer nyansert bilde på hva BI egentlig presenterer for sine studenter , og at du ikke lar deg lure av disse sleipe folkene. Skal du ha en ordentlig utdanning, så bør du i hvert fall ikke studere på BI. Mange norske og utenlandske universiteter tilbyr mye bedre og sikrere utdanning.

I tillegg slipper du et ekstremt dårlig rykte i næringslivet. Vær så snill... bli med på boikotten av handelshøyskolen BI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar