søndag 12. desember 2010

Siviløkonomstudiet på BI - bare svindel

Til deg som vurderer å søke deg opp til siviløkonomstudiet på BI; tenk deg om en gang til. Det du tror er en snarvei til rikdom på "en av Europas beste skoler" er så langt sannheten som du egentlig kommer. Handelshøyskolen BI tvinger deg faktisk til å betale svindyr studieavgift i fem år - noe som du kanskje innser ikke er det lureste?

Siviløkonomstudiet på BI er ren svindel, og det håper jeg at du forstår.


Se på dette eksempelet;

Bachelor på Økonomi og administrasjon på BI: 3 år dyr studieavgift
Mastergrad på annet universitet/høyskole/NHH: 2 år gratis studieavgift

Med denne miksen får du fem års økonomiutdanning samt tittelen "Siviløkonom", noe som er skremmende likt ett ord i BIs fem år gamle utdanning.

Eksempel nummer to:

BIs Siviløkonomstudie: 5 år på BI med dyr studieavgift - altså 100,000,- NOK mer enn tidligere eksempel.

Det at Handelshøyskolen BI presterer å skrive følgende på sine nettsider er bare pinlig:
"Studentene som velger siviløkonomstudiet, kjennetegnes ved å være kunnskapsrike, kritiske, ambisiøse, analytiske og flinke til å løse problemer."

De kjennetegnes ved å være lite kritiske, uambisiøse, dårlige på skolen samt evnen til å velge "det første og beste". Eller i dette tilfellet; det første og kanskje økonomisk dårligste.

Siden BI presterer å banke inn i hjernen på unge voksne at denne siviløkonomutdanningen deres er det mest perfekte, så klarer de å lure utrolig mange til å søke på denne utdanningen hvert år. Og det kommer jo ikke til å endre seg så lenge kritikken ikke kommer fra flere hold.

Håper flere innser at siviløkonomstudiet på Handelshøyskolen BI kun er svindel, og håper egentlig at færre og færre søker seg til dette studiet. Tro meg; det er ikke verdt ekstra studielån på en halv million kroner for å støtte en så sleip bedrift som Handelshøyskolen BI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar